Dünyadaki En Pahalı 10 Lüks Otel Dudaklarınız Uçuklayacak!

Dünyadaki En Pahalı 10 Lüks Otel

Bu arada konuyu okumadan önce birşey söylemek istiyoruz, olurda bir gün milli piyango falan çıkarsa, lütfen iletişim bölümünden bizimle irtibata geçin, şu aşşağıda ki bahamalar da olan otele gidip birlikte tatil yapalım olur mu ? :)

Şampanya ve havyarın tadına doyamayacağınız, boğazlarınızı sıkı tutun! Dünyanın en lüks ve bi o kadar da en pahalı otellerinin eğlenceli ve büyüleyici taraflarını biraz konuşalım.

Emirates Sarayı, Abu Dhabi
Fotoğraf: Shutterstock

1 - Emirates Sarayı, Abu Dhabi

Lüks oteller söz konusu olduğu zaman, aklımaza gelebilicek en lüks otel olan, inşaatı yaklaşık 3 milyar dolar olan "Emirates Palace" oteli aklımıza gelmekte peki ya neden.? Emirates Palace oteli 394 oda ve suite sahip, 40 adet toplantı ve konferans salonları mevcut. Beyaz kumlu playı, havuzları ve fiskiyeleri ile sayısız bir görsel zevke hitap eden ihtişamlı bir kaplıca. 13 farklı ülkeden yaklaşık 1.000 adet getirtilmiş özel kristal avizeler ile üzerinde özel yaptırılmış ithal mermerleri mevcut. 

Ortadoğu'daki en prestijli ve en lüks marina kalkınmasına da ev sahipliği yapan küçük bir hazineye de benzemiyor değil, şahsen bizlerin yorumuna kalırsa oldukça büyüleyici bir görünüme sahip! Kendini bir, kral kraliçe gibi hissetmek isteyenler için yapılandırılmış olan bu mükemmel lüks otel, de bir çok saray sütlerini bile tadarak kendinizi oranın atmosferine kaptırabilirsiniz. Hepsinden en önemlisi, günümüzün en önemli iş adamlarını da memnun etmek için tüm olanaklara sahip  ve eski sultanların kraliyetlerine benzeyen bir görünümüyle herkesi kendine hayran bırakıyor..

Şuan'da Okuduğunuz Konu: Dünyadaki En Pahalı 10 Lüks Otel

2- Mardan Palace Otel, Türkiye

Mardan Palace Otel, Türkiye
                                                   Fotoğraf: slava296 / Shutterstock


2009'da Rus milyarder "Telman İsmailov" tarafından toplamda 1.65 milyar dolara yaptırmış olduğu Mardan Palace Hotel'i. Akdeniz'deki en büyük yüzme havuzuna sahiptir, yaklaşık 1.000 kişiye yetecek kadar yer var! Avrupa'nın en seçkin ve tercih edilen lüks otellerinden birisi olarak gösterilmektedir.

Yaprak kristal ve italyan mermerlerinin görkemli gösterişleriyle süitlerden ve havuz içlerinden öte ayrıca 10 adet yemek yeme yeri, 17 adet bar, lüks bir SPA(Selus Per Aqua)  ve görkemli bir egzotik balıklarla dolu dev bir akvaryum! Sadece sahilinin yapımı için, Mısır'dan 9 bin ton beyaz kum getirilmiştir oldukça etkileyici öyle değilmi. 7 gün 24 saat personel hizmetleri de dahil.

3 -The Westin Excelsior, Roma

3 -The Westin Excelsior, Roma
Fotoğraf: Howard Sandler / Shutterstock

1906'da inşa edilmiş olan "Westin Excelsior Roma" oteli, Via Veneto bölgesinde etkileyici bir ünvana sahiptir. Çoğu odaların ekonomik olmasına rağmen, son zamanlarda 7 milyon dolarlık bir yenileme ile "yenilenmiş olan" Villa La Cupola Süiti,  dayanıklı olduklarına inanıyorlar.Bu Lüks imaj kozanın iki en üst katında olması onun İtalya'nın en büyük suiti ünvanını almasına yarıyor.

 Kullanmış olduğu modern yüksek teknoloji ürünleri ise, elle freskli ketedral tarzı kubbeler, kendine özel fittnes salonları, sauna, buhar banyosu ve jakuzi ile oldukça gösterişli, ayrıca resmi bir yemek odası ile eksi tarzda döşenmiştir.

4 - Burj Al Arab Hotel, Dubai

Fotoğraf: Peter Adams / Shutterstock

Dubai'deki Burj Al Arab Hotel'ini tasarlayan çarçıpı mirarisi, çılgınca dönen bir yelkenliye benzetmek için, bu şekilde tasarladı ve dünyanın en çok fotoğrafı çekilen yerlerinden birisi haline geldi. Tüm odalar, en üst düzeyde bir modern tasarıma sahip her yer inanılmaz manzaralara ev sahipliği yapan iki katlı lüks süitlerdir. 

Eklenmiş olan helikopter pisti, gezinip duran tenis kortları gibi benzersiz en üst düzeyde hayallerin ötesinde, gece yemeği ve gece hayatı gibi bir çok seçenekli geniş bir yelpazesi mevcut. Ayrıca otelin, konuklarıyla ilgilenen personellerde ciddi bir şekilde yoğun çalışmakta. Üstün hizmetler arasında, 7/24 hizmett eden personeller, şöförlü bir Rolls Royce filosu bulunmakta, hepsi de çoğunlukla ayrıcaklı olan son derece son model arabarıyla VİP müşterilere hizmet etmektedir.

5 - The Plaza, New York City

The Plaza, New York City
Fotoğraf: Sean Pavone / Shutterstock

Big Apple'ın pek çok efsanevi ve ihtişamlı oteli olmasına rağmen, The Plaza VIP'leri ziyaretler için çoğu kez en doğru seçenektir. Özellikle manthatta'nın en iyi manzalarına sahip olan Royal Plaze Suite için oldukça eşsiz bir özelliğidir. Üç yatak odalı / Üç banyolu süitleri, resmi bir yemek yeme odası, kütüphane, spor salonu, büyük bir piyano odası, Büyük bir mutfak (kişisel şefler için) ve muhteşem görüntüsü ile dünyanın en cazibeli yeri haline getirilmiştir.

 Yemekler kendi özel asansönleri tarafından servis edilir, bundan daha iyisi olabilir mi? Hizmetçi hizmeti de buna dahil. 1907'de inşası yapılmış olan ikonik yapı otel, 1969'da Ulusal Tarihi Yerler olarak belirlenmiş.


6 - Atlantis Paradise Island, Bahamalar

Atlantis Paradise Island, Bahamalar
Fotoğraf: Shutterstock

Efsanevi kayıp şehire inşa edilen Atlantis Paradise Island lüks tesisi hedef alarak lanse bir 141 dönümlük bahamalar'da tesistir. Tesisin Royal Tower Bridge Suite'deki 23. kattan gerçekten havalı manzaları var. 12 pntolarla kaplı on peluşlu odaya kadar uzanmaktadır. Tavana kadar tam boy pencereler ile yapılandırılmıştır ve tabiki olmazsa olmazımız bir adet pianosu mevcut, 2 adet eğlence merkezi, 22 ayar altın avizesi, jakuzili küvetler ve daha fazla sayamadığımız sahip bir çok özelliği bulunmakta, unutmadan resmi kaliteli bir yemek odasına da sahiptir. Ayrıca tüm isteklerinize hitap etmesi için sürekli personel bulunmaktadır.

7 - Palms, Las Vegas

7 - Palms, Las Vegas
Fotoğraf: Jason Ellis / Shutterstock


Las Vegas Palms yükseltilmiş bir yaşam ve (Günah Şehri) Sin City'de gerçekten şımartılmanın bir odak noktası! Hugh Hefner Sky Villa gibi lüks çatısındaki süitlerinden birinnde oynamaktan daha iyi bir yol yok sanıyoruz. Süit, bir araya gelebilmek ve toplana bilmek için 250 kişiye kadar kapasitesi mevcut ve The Strip'te asılı büyük bir çatı jakuzisine ev sahipliği yapmakta. Özel bir cam asansörünün yanı sıra dönen yatakları, spor salonu, saunası, medya odası ve tam bir eğlence barı, ayrıca oranın havalı kızlarını da unutmamak gerekir :)

Dünyanın en ünlü playboylarının alışkın olduğu hayat tarzını ve yaşamalarında ki fantezilerini yerine getirmek için mükemmel bir tecih noktası haline gelmiştir. Birileri After Party mi dedi ? Ayrıca buranın çok ünlü bir casino (kumarhanesi) olduğunu da unutmamak lazım.  ( Yanlız biz storify ekibi olarak, kumara tamamen karşı olduğumuzu  önermediğimizi belirtmek isteriz )

8 - Arizona Boulders

Arizona Boulders
Fotoğraf: iStock

Wow Factor, The Boulders'da tabiat ana'ya bırakılıyor, ayrıca insan yapımı olan bu dekorun, tesisin gerçek üstü bir görünümü ile 12 milyon yıllık kaya oluşumlarıyla rekabet edememesi gibi garip bir durum. 1.300 dönümlük yere sahip olan, Sonoran Çölünü kapsayan muazzam (SPA) bileşimi, ayrıca doğal yöntemler ile gençleştirmeyi en üst düzeyde vaat ettiğini söyleyebiliriz ayrıca iki golf sahası dünya standarlandırındadır. Ayrıca, gizliliğe önem veren ünlüler için özel olarak tasarlanmış ve kapatılmış olan Villa Retreat mevcuttur. 

Halkla ilişkiler temsilcisi Deborah Bridges'in söylediğine göre "Müşterilerimiz dünyanın en zengin insanları arasındadır, ancak VIP müşterilerimiz öldükleri zamana kadar hiç bir şekilde kimler olduklarını söylememize asla izin verilmemektedir" işin ilginç yanı müşteri gizliliği herzaman önemli diyen firmalar bu konuyu gözden geçirmeli. Bildiğimiz gibi müşteri gizliliği önemli diyip, 2. gün sür manşette dolananları çok gördük :)

9  - CuisinArt Golf Resort & Spa, Anguilla

CuisinArt Golf Resort & Spa, Anguilla

Ünlü gıda işetmesini yaratan aynı millet tarafından geliştirilen CuisinArt Golf Resort &Spa, sahibi için tropikal bir oyun alanı olarak inşa edilmiş, ancak daha sonra müşterileri de kapsayacak şekilde genişleterek halka açık bir hale getirildi. Lüks oda ve Kaliteli esintili villaları ile, anguilla'nın dünya çağındaki plajlarını kaplayacak kadar büyük zemine sahip. 

Tesisin Venus Spa & Fitness kompleksi, 10 milyon dolara yükseldi, ve hemen yanında bulunan 50 milyon dolarlık bir Greg Norman tasarımlı golf sahasını satın aldılar. Bu lüks saklanma yeri uzakta yalınayak lüks arayışlarında olan ünlüler arasında oldukça fazla popülermiş. Parayı gören düdüğü çalar diyor yani.

10 - Marquis Los Cabos, Los Cabos

Marquis Los Cabos, Los Cabos

Marquis Los Cabos'un muhteşem bir lobisi, yeryüzünde cennet arayışında olan iki melekten oluşan göksel bir efsaneden esinlenerek yatılmış bir lobi nasıl ama, yaratılışı bir tapınak gibi görünse de çılgınca huzurlu denize açılıyor. Özel olarak görevlendirilmiş ve tasarlanmış mükemmel heykeller, büyük bir şelale muhteşem görsel bir zevk yaşatan sonsuzluk havuzları ve kendinizi çok rahat hissediceğiniz bir (SPA) masaj salonu mevcut.

Ünlü VİP kişileri tanımanız içinde sizlere olanak tanınıyor, hemen yan tarafında ise (George Clooney'in plaj villası bulunuyor.) Lüks bir şekilde tasarlanmış odaları ve genellikle göç eden balinaları görebiliceğiniz izleyebiliceğiniz bir balkona sahip, ayrıca kişisel özel yüzme havuzlarına ve özel havuzlu villaları da mevcut. Ali Ağaoğlunun inşaat reklamında dediği gibi size cenneti yaptık, eee daha ne yapalım ?

Lütfen bizlere, konu hakkında ki yorumlarını yazarmısın düşüncelerin neler?