Sosyal Medya'nın gelişmesiyle, insanlarda gelişti! YouTube üzerinden, İçerde dizisine atılan yorumlar buyrun...

Sosyal Medya'nın gelişmesi ile beraber, artık  yoğun bir şekil de kullanıldığını hepimiz gayet iyi biliyoruz, içerik pazarlama konusun da bile biz Türklerin üstüne yok! :)

Günümüzün fenomen sosyal medyası haline gelen, youtube üzerinden ilginç olaylara tanıklık ediyoruz ve söylememiz gerekiyor ki kesinlikle gülmekten yıkılıyoruz. Teknolojinin hızla gelişmesi ile beraber artık, sanki insanların beyinleri de oldukça bi gelişir gibi, mizah desek  mizahta üstümüze yok, yaratıcılık desek bunu zaten hiç konuşmamıza gerek yok zaten biliyorsunuz dur. Yaratıcılık konusun da güzel ilimiz 'Adana' birinci sıradan geliyor.

Yaratıcılıkta zirveye çıkmışlar ki öyle, havalar sıcak diye güneşe ateş eden insanlarımızı görüyoruz :)
Neyse konumuza dönelim,  popüler dizi olan 'İçerde' dizinin youtube üzerinde paylaştığı  Fragmanlar ve Sneak Peek videolarına akıl ermeyecek yorumlar geliyor. Peki ya bu yorumlar neler, tabiki sıradan kullanıcıların atmış olduğu yorumlar değil bunlar,  İçerde dizisinin kendi oyuncuları adına açılmış (fake) sahte hesaplar ile atılan yorumlardan bahsediyoruz.

Oldukça komik ve eğlendirici bir hale gelmiş olmalı ki, bu fake hesapların sahipleri de her hafta 'İçerde' dizinin Fragman veya Sneak peek paylaşmasını bekliyor :) Ayrıca youtube kullanıcıları'da bu durumdan oldukça memnun, ve oldukça eğlendikleri kesin bi durum.

Konu: İçerde dizisinin komik sosyal medya yorumları

Aşşağıdaki fotoğraflar, youtube üzerinden ekran görüntüleri alınıp, siz değerli takipçilerimiz ve kullanıcılarımıza sunulmuştur, ayrıca bildiğiniz gibi bu tarz olaylar insanları mutlu ederken ek olarak 'İçerde' dizisinin de bir nevi viral reklamı gibi oluyor, sürekli yorumlar atıyolar sürekli kullanıcılar la keyifli ilginç dialoglara giriyorlar.


Bu arada, bu olayları içerde dizinin editörlerinin yaptığını da düşünmüyor değiliz, sonuçta bu kadar ilginç bir ortam oluşturup sürekli videolarının güncel ve youtubeda trend videolar arasında ilk 5 den aşşağıya düşmüyor..
Ne yalan söyleyelim, bu yapılan yorumlar gündem de olmak adına yapılan bir nevi viral reklam da olabilir :).


http://www.storify.org
içerde

içerde


Konu hakkında sizin düşünceleriniz neler?.