App Store Tamamen Yenileniyor!

 App Store Tamamen Yenileniyor!


App Store, dokuz yıl önce piyasaya çıktığından milyonlarca uygulama milyarlarca kez indirildi. Ve öğrendiklerimizin hepsini App Store'u yeniden baştan tasarlamak için kullandık. İçinde mutlaka okunması gereken hikayeler, uzman önerileri, özenle hazırlanmış listeler, faydalı yöntemler ve en sevdiğin uygulama veya oyunu bulmak için yeni yollar var. Bu, App Store'dan gelebilecek en büyük şey, uygulamalar olduğundan beri.
Keşif için tasarlanmıştır.


Keşif için tasarlanmıştır.

Çalıştığınız veya oynadığınız oyunu dönüştüren yeni bir uygulama bulmak gibi bir şey yoktur. Yeni sekmelerle, yaşayamadığınız bir sonraki uygulamayı veya oyunu keşfetmek her zamankinden daha kolay. Her sekme, bilgilendirilmiş, etkileşim içinde ve ilham vermek için içerikle doludur.

Keşif için tasarlanmıştır.


Bugün Tabı : Bu günlük hedef, uygulamalar dünyasında olan bitenin nabzını tutmanıza yardımcı olur. Haber değeri varsa, editörlerimiz sizi bu konuda bilgilendirir.

Oyunlar Sekmesi : Oyunlar çok popüler olduğu için onlara kendi aramalarına yer verdik. Uzman oyuncular tarafından küratörlüğünü üstlenen bu sekme, oyun oynamayı bir sonraki seviyeye taşıyor.

Uygulamalar Sekmesi : Uygulamalar günlük hayatımızın hayati bir parçasıdır. Ve şimdi kendi kategorisi var. Organize ve içerikle dolup taşan, ne yapmak isterseniz doğru uygulamayı bulmayı kolaylaştırır.

Düşünülmüş bir şekilde hazırlanmış.


Her hafta başlayacak olan harika uygulamalara ayak uydurmak, tam zamanlı bir iştir. Bu nedenle, benzersiz bir perspektifle ve gelecekteki şey için bir tutku ile dünyanın dört bir yanındaki tam zamanlı ekiplerden birine sahibiz. Böylece, uygulama kültürünün içinde neler olduğunu göreceksiniz.

Düşünülmüş bir şekilde hazırlanmış.

Günlük Hikayeler

 

 

Günlük Hikayeler

Özel dünya prömiyerlerinden sahne arkasına bakanlara, editör ekibimiz tarafından hazırlanan bu hikayeler, uygulamalarımızın hayatımıza olan etkisini keşfediyor. 







 Ipuçları ve Püf noktaları

 

 

 Ipuçları ve Püf noktaları

Yeni fotoğraf uygulamanızda filtreleri nasıl kullanacağınızı öğrenmek ister misiniz? Ya da Pokémon GO'nun en nadir neslini nereden bulacaksınız? İhtiyaç duyduğunuz nasıl yapılır makaleleri ve ipuçlarını App Store'da bulabilirsiniz.


Listeler





Listeler

 Sağlıklı yemek pişirmek için en iyi uygulamalardan, çocukları eğlendirmek için aksiyon dolu oyunlara
kadar, App Store editörleri, en çok indirilen değerli oyunlar ve uygulamalar için temalı listeler hazırladı.





 

Günün Oyunu ve Uygulaması    

 

 

Günün Oyunu ve Uygulaması

 Bu konuyla ilgili bir indirme yapın: Editörlerimiz, kaçırılmaması gereken bir oyunu ve bir uygulamayı
seçip her gün yeni sunlar.



 Geliştirilmiş Arama 



 

 Geliştirilmiş Arama

 Artık aradığınız her şey, editöryal öyküler, ipuçları ve hileler ve listeleri içeren genişletilmiş arama sonuçlarıyla daha kolay bulunacaktır. 








 

Sonraki bölümümüz yeni bir sayfa ile başlar.

Uygulama ürünü sayfası, ne indirileceğine karar verirken ihtiyaç duyduğunuz ayrıntılara odaklanacak şekilde yeniden tasarlandı. Daha fazla videodan sıralamalara ve incelemelere kadar, sizin için en uygun uygulamayı seçmenize yardımcı olacak pek çok yol var.


Grafik Pozisyonu ve diğer videolar 


Grafik Pozisyonu

En Popüler Grafikler'de bir uygulama veya onun sıralaması varsa, uygulama sayfasında görülecektir. Yani şu anda ne kadar uygulamanın popüler olduğunu anlayacaksın.

Diğer Videolar

Videolar. Videolar. Videolar. Her uygulamanın, sayfasındaki videoların sayısını üç kat arttırdık böylece bir uygulamanın nasıl performans gösterdiğini veya bir oyunun oynanmasının nasıl bir birşey olduğunu izleyebilirsiniz. 




 
Değerlendirmeler ve İncelemeler 




 Değerlendirmeler ve İncelemeler

Bir uygulamanın ne kadar sevildiğini görmek daha hızlı ve kolaydır. Derecelendirme sistemleri
hızlandırıldı. Bİr geliştirici bir soruyu cevapladığında, herkes yanıtı görebilir.







 Uygulama içi satın alma işlemleri 





 Uygulama içi satın alma işlemleri

 Uygulama içi satın alma işlemleri bulmak ve uygulamak daha kolaydır. Satın alma işlemini App Store'da başlatabilir ve tamamlamak için doğrudan uygulamaya dönebilirsiniz. Ayrıca, henüz cihazınız üzerinde olmasa da bir uygulamaya abone olabilir veya oyunda düzeyi yükseltebilirsiniz.