Atari, Sega Miniconsoles Nes Classic'in Özelliklerine Kavuşmayı Planlıyor

NES Klasik, 1980'ler klasik oyunlarından biri olan koleksiyon ile, Nintendo stok tutma imkanı olmayacak kadar popüler olduğunu bildirdi. Ancak Pitfall, Dig Dug ve Sonic the Hedgehog hakkında hevesli misiniz?

Retro oyun tedarikçisi  oyunlar hakkında çok fazla umut içerisinde. Şirket, Atari ve Sega Genesis'in klasiklerinden oluşan bir dizi yeni oyun konsolu  duyurusunda bulundu. Bunlar arasında Füze Komutanlığı, Asteroids, Centipede ve Millipede de dahil olmak üzere 120'den fazla oyun yerleşik yeni Atari Flashback 8 Gold'da yer alıyor.

atari sega minikonsol

Bu arada şirketin yeni Sega Genesis Flashback'inde Sonic serisi, Mortal Kombat serisi ve Phantasy Star serisinden oyunlar da yer alıyor.

Atari taşınabilir dahil yeni konsollar bu yılın ilerleyen günlerinde kullanıma sunulacak, fiyatları ise henüz açıklanmadı.

Bu konsollar yaygın olarak kullanılabilir olsa da çevrimiçi, AtGames HDMI çıkışı ve her başlık için bir "kaydet / duraklar / geriye sarma özelliği " de dahil olmak üzere bazı NES Klasik tarzdaki yükseltmeleri ile çıtayı yükseltiyor.

Duyuru gelecek hafta yapılacak E3 video oyunları konferansı'nın öncesinde gerçekleşecek. Tabiki, Storify ekibi olarak, bizler de orada olacağız ve gelişmeleri yakından takip edeceğiz.