Game Of Thrones 7. Sezon Daha Uzun Olacak

HBO, yaklaşmakta olan "Game Of Thrones" sezonu için çalışma sürelerini web sitesinde güncelledi. Düşündüğümüzden daha uzun bir kış olacak.

Yaklaşan yedinci sezon HBO'ın Game Of Thrones görünüşte efsanevi bir hale dönüşüyor! Ancak hepsi bununlada kalmıyor, bir önceki sezondan çok daha fazla uzun bölümlere sahip olacak.

HBO, Watchers of Wall'un belirttiği gibi, web sitelerini 7. sezonun her bölümünün çalışma süreleri ile güncelledi. Yedinci bölüm, sezon finali en faz 81 dakika olacak. Aman tanrım didim!

Game Of Thornes 7. sezon


Sondan bir önceki bölümde, ortalama " Game Of Thrones " bölümünden yaklaşık 71 dakika daha uzun süre yani yaklaşık 16 dakika daha uzun sürelerde olacak. İlk beş bölüm, çoğunlukla ortalama (55 dakika)'dan daha uzun süre 59, 59, 63 ve 59 dakikadan oluşacağını belirtiyorlar.

Bölüm uzunlukları, uzun zamandır hayranlarının daha kısa sezon boyunca sahip oldukları endişelerini ortadan kaldırabilir. Yedinci sezon önceki altı sezondan üç bölüm daha kısadır. HBO'nun  "Oyunların Tanrısı"nın son bölümü olarak planlanan gelecek yıl sezonunda altı bölüm var.

"Oyunların Tanrısı"nın yedinci sezonu 16 Temmuz'da kesin olarak başlıyor!