Google Android O'yu 8.0 Sürümü İle Getirecek

Üçüncü geliştirici önizlemesin'de açıklanan mobil işletim sisteminin resmi versiyonudur.


Android'in bir sonra ki sürümünün ne olacağını bilemeyebiliriz ancak resmi sürüm numarası gizemi çözülecektir.


Perşembe günü yayınlanan üçüncü geliştirici önizleme bilgilerine göre, Google'ın mobil işletim sisteminin bir sonraki sürümü olan Android O,  Android 8.0 sürümü olacaktır. İlk gelişmeyi bildiren AndroidPolice gerçekten sadece 7.2 yükselme sürümünü ve 8.0 sürümü arasında yapılan bir yarışma olduğunu belirtiyor.  Ayrıca Google bu sürümü doğruladı.

android o ne zaman gelecek


Android O'nun büyüklüğünü göz önüne alırsak, yeni bir sürüm seviyesi konusu garanti  olarak görünüyor. Telefonlar, tabletler, saatler ve Android TV için önümüzde ki yazılım, çoklu görev işlevini daha rahat hale getirmek için bir, resim içinde resim açabilme özelliği getirecektir. Kullanımı kolay olacak şekil de tasarlanmış bir kopyalama / yapıştırma işlevi, ve kullanıcıların zaman kazanmasını sağlayan ayrıca yazmayı amaçladığı Android için Chrome'da otomatik şifre doldurma özelliğini getiriyor. 



Android O'nun yani Android 8.0 sürümüyle beraber gelmesin'den sonra, çok daha farklı ve bilmediğimiz bir çok özelliğin olduğuna eminiz yapmamız gereken şey  Android O sürümü gelir gelmez, testini yapıp sizlere içerdiği yeni özellikleri tek tek inceleyerek bildirmek olacaktır.


Android O ve Android 8