İyzico GoShopier'den Desteğini Çekti!

İyzico desteğini çekti.!

 2012 yılında internet üzerin'den yapılan alışverişleri hem güvenli bir hale getirebilmek ayrıca kolaylaştırabilmek için iyzico kuruldu. 10.000'den fazla, hizmet sağlayan e-ticaret sitesine hizmet veren iyzico ödeme alt yapısı BDDK lisanslı bir markadır. Ayrıca Mastercard ve Visa tarafından PCI DSS Level-1 sertifikasyonuna sahip Türkiye'nin en kaliteli ve en değerli ödeme alt yapısana sahip firmadır.

Dün itibarı ile, İyzico üyelerine e-posta göndererek, GoShopier'e vermiş olduğu desteği tamamen çektiğini açıkladı. Yakın zamanlarda Kart Kurumları tarafından iyzico'ya bilgilendirmeler yapıldığı için, İyzico GoShopier'den desteğini çekmiş bulunuyor. Sanıyoruz ki,  GoShopier üzerinden bir çok yasal olmadan "Kredi Kart" kullanımı gibi olaylar yaşandığını ve bunun her geçen gün daha'da fazla halde arttığını düşünüyoruz. Bu yüzden BDDK ve PCI DSS Level -1 Sertifikasına sahip olan İyzico, GoShopier'e vermiş olduğu hizmetlerini ve operasyonlarını tamamen geri çekme kararı aldı ve resmi bir şekil'de bunu bildirdi. 
iyzico

Bizcede, en mantıklısını yaptı Ülkemizde paypal'dan sonra E-Ticaret sitelerinin "Sanal Pos" ihtiyacını karşılayabilen  kaliteli bir firma olduğu için, 2012 yılından beri sürdürdüğü kaliteli imajı'nın zedelenmesine asla tahammül etmemeleri ve işlerini takip etmeleri oldukça örnek bir davranış.


--- GoShopier'in Açıklaması İse --- 

goshoiper