OnePlus 5 İki Kameraya Sahip Olacağını Bilmenizi İstiyor.

OnePlus, yaklaşmakta olan OnePlus5 için yeni bir teaser yayınlamıştı, bu sefer şirketin Twitter hesabından gönderilen hızlı bir teaser videosunun olduğunu aşağıdan görebilirsiniz.

oneplus 5 özellikleri

Video, yalnızca 10 saniye uzunluğunda olmasına rağmen bizlere bir kaç açıdan telefona göz atmamıza imkan tanıyor. En önemlisi bize "neyin önemli olduğuna odaklanmamızı" isterken, merak ettiğimiz kamerasının nasıl olacağını düşünürken, kamerası iki'ye bölünüyor. ve burada bizlere resmen bi spoiler veriyor. Ardından arka kısmında, iki kameralarla dolu, loş ışıklı bir resim ve 20 Haziran'da gerçekleşecek OnePlus 5'in tanıtımı ile alakalı ayrıntıları tahmin edebiliyoruz.



Bu, OnePlus 5'in çift kamera olmasının ilk resmi kaynağı değildi, Dün şirket amiral gemisi olan telefonun resmi bir görüntüsünü yayınladı ve telefonun arka yüzünün neye benzeyeceğini açıkça belirtti ve böylece önceki  söylentiler olan çift kamera konusu teyit edilmiş ve doğrulanmış oldu.

Görüşüne göre OnePlus fotoğraf makinesini yakında çıkaracağı bir telefonla satış noktalarına götürmeye kararlıdır, çünkü aynı zamanda fotoğraf uzmanları DxO ile ortak olduklarını açıkladılar. ( Bu durumda, telefonun ayrıca bir fotoğraf makinesi kadar iyi çekim yapabileceğini ) unutmamak gerekir! :) Hem fotoğraf kamerası gibi, hemde telefon gibi kullanabileceğinizin sinyalini verelim.

OnePlus, piyasaya sürülmesinden önce bir çok bilgi sızdırıldığını duymuşsunuzdur ve buradan yola çıkarak telefonun nasıl bir şey olacağını tahmin etmek aslında pekte zor değil. Biz telefonun modeline, görünüşüne kadar herşeyini biliyoruz bir ipucu daha verelim telefon alacak kişiler için farklı renk seçeneklerinin de olacağını söyleyelim.

Mobil sektörün lideri olarak Apple ve Samsung'u görmek inanılmaz derece kabalık olur, akıllı telefon pazarında kendi adına bir isim oluşturmasına yardımcı olacağı bir gelişmiş Android ahizesi olan OnePlus 5 bir çok kişi tarafından yoğun ilgi ile alınacağını buradan da belirtmek istiyoruz.

Bu arada OnePlus resmi twitter hesabından, bizi OnePlus 5'in tanıtım etkinliğine davet ettiğini de unutmayalım !:)
oneplus