Yeni Pokemon Mobil Oyunu Pokeland Açıklandı

Pokemon Land Oyunu Yayınlandı.


Araştırmış olduğumuz bilgilere göre yeni mobil oyun pokeland  ios ve android cihazlar için yayınlanacak, ve pokemon rumble serisinin devamı olarak ilerleyecek.

Bugün başlayarak, 9 hazirrana'a kadar sürecek olan PokeLand, Android cihazlarda Japonya'da alfa test sürümü olarak yayınlanacak ve test edilecek. Oyunun bu alfa test sürecinde ise, 52 sahne, şampiyonluk kulesi'nin 15 katına kadar çıkabilme, 134 farklı pokemon keşif edilicek.

PokeLand


PokeLand alfa test sürümünü oynayabilmek için herzaman ki gibi internet bağlantısına ihtiyacınız olucak ve pokemon avcıları için, her 30 dakikada bir kullanabiliceğiniz pokemon arama dedektörü, pokemonları bulmanız için size yardımcı olacak. Pokemon avcıları aynı zamanda oyun içerisinde kazandıkları Dişlileri ve P'yi kullanarak pokemonlarını güçlendirebilecek.

Oyunun ne zaman tamamen yayınlanacağı hakkında Japonya'nın dışında bir haber şuan için bulunmuyor. Storify.org ise, konu ve diğer bölgelerde oyunun nezaman aktif olabiliceği konusunda daha fazla bilgi almak için The Pokemon Company'ye ulaştı.
Pokemon Land

Pokemon Rubmle serisi başladığından beri,  pokemon serisinin son girişi olan 3D pokemon uygulaması hakkında, Pokemon RumbleBlast ve Pokemon Rumble U dahil olmak üzere, bir çok konuların yer aldığı Pokemon Rumble Dünyası şeklinde free to play şeklinde 2015 yılından itibaren oyunlarını yayına aldı.



PokeLand, çılgınca popüler olan Pokemon GO'nun yanı sıra Pokemon Shuffle, Pokemon Duel ve yakınlarda piyasaya sürülen Migikarp Jump'da dahil olmak üzere, mobil cihazlar için mevcut olan genişr bir pokemon serüvenlerine katılacak.