Sosyal Medyada Toplanan ABD Medya Yayıncıları

Mayıs 2017 ayı boyunca, video içeriği çeşitli türlerde çoğu yayıncıya katılım sağlamaya devam ediyor. Shareablee verilerine her ilgi alanı için toplam eylemler (Facebook, Twitter, Instagram ve YouTube) ile sıralanmış ilk markaları aşağıda sıralamada göstermiştir.

Sosyal Medyada Toplanan ABD Medya Yayıncıları

Bu ayın sıralamasında bazı yeni sürprizler var.

Breitbart News tarafından hakim olunan Politika'da, bu ay The Hill 13.6 milyon toplam erişim ve 16.9 milyon video görüntülemesi ile birinci sırada yer alıyor.

Genel Haber kategorisinde, Huffington Post, 13.8 milyon erişim ve 36.7 milyon video görüntüleme ile 1 numaralı sıraya yükseldi. Usa Today, General News türünde baskın bir ses haline geldi ancak geçtiğimiz günlerde Facebook'un yardımıyla sahte hesaplardan yapılan paylaşım miktarını keşfetti. Bu katılımı salt sayılar açısından etkiliyor; içeriklerine göre çok güçlü bir performans görmeye devam ediyor.

Eğlence kategorisinde, UNILAND rakiplerini 88,9 milyon erişimle ve 2,5 milyar video görüntülemesiyle şaşkına çevirmeye devam ediyor.

Otomotiv kategorisinde Super Street Dergisi, 3,3 milyon erişimle hakim olmaya ve 928 bin video görüntüleme ile nisan ayına göre video görüntülemelerinde %50 artış sağlamaya devam ediyor.

Korkunç Anne, 7.5 milyon erişimle ve 28.5 milyondan fazla video görüntülemeyle Aile türünde 1. sırada yer alıyor, bu erişimlerde %17'lik bir artış ve video görüntülemeler için Nisan'a oranla %49'luk bir artış sağladığı görülüyor.

Nature kategorisinde National Geographic, 128.8 milyon erişimle ve 87.8 milyondan fazla video görüntüleme ile herzamanki gibi liderlik yerini korumaya devam ediyor.

Birkaç dikkat çekici nokta:

Food kategorisinde, Tasty, 28.3 milyon erişimle ve 782.5 milyon video görüntülemesiyle hakim olmak için harika videolar üretmeye devam ediyor.

Men's Interest yayıncıları Complex, 32.4 milyondan fazla erişimle ve 59.9 milyon video görüntüleme ile devam ediyor.

Moda ve Stil kategorisinde HYPEBEAST 34,4 milyon erişimle ve 6 milyon video görüntüleme ile sektörüne hakim olarak devam ediyor.