Tasarımcıların ve Yazılımcıların İlgilerini Çekebilecek Uzantılar

Tasarımcıların ve Yazılımcıların İlgilerini Çekebilecek Eklentiler


Çoğu zaman uzantılar sayesinde hayatlar kolaylaşmıştır. Fakat yazılımcı ve bir tasarımcı için bu eşsiz uygulamalar ile hayatları devam etmektedir. Bu eklentiler her tasarımcı ve yazılımcı için paha biçilemez olmaktadır. 

Font playgroud veya yerel fontlar aynı zamanda tüm Google fontları ile gerçek bir farklılık yapmaya gerek duymadan yayıma alınmış bir web sitesi üzerinde tecrübe edinmenize imkanlar sağlamaktadır. 

Bu eklentilerin üzerine estetik güzelliği ile tüm farklı fontları genişlikleri veya stillerine göre yazı efektlerine sahip olma imkanları da sunmaktadır. Bu sayede farklılık yapılmadan ilk olarak web siteleri üzerinde bu değişiklikleri izleyebilme imkanına sahip olabilme olanakları sağlanmaktadır. 

Font playground ile tüm bunları yapabilirken aynı zamanda imacros ile bir web yazılım geliştirici olarak web sayfalarında test etmek gerekebilmektedir.

Tasarımcıların ve Yazılımcıların İlgilerini Çekebilecek Uzantılar

Web sitelerini sürekli olarak o iş yoğunluğu içerisinde zaman alması bir tarafa yorucuda olabilmektedir. Bu yüzden imacros yalnızca bu eylemlerin bir defa yapılması üzerine kaydederek ve saklayarak kullanışlı bir halde olmaktadır. O neden ile sonraki günlerde sayfaların sadece tek bir sekmesine tıklayarak her zaman test edebilme imkanlarını sağlamaktadır. 

Arta kalan zamanlarda ise diğer işlerinizi halledebilirsiniz. Marmoset ile harika eklenti kodunu alarak demolarda ve mockuplar içinde kullanabilme imkanları sunulurken hızlı bir halde resimlerde oluşturulacaktır. Aynı zamanda çevrim içi tanıtım görselleri yaratılması için temalar ve efektlerde oluşturulabilmektedir.

CSS shack ile güçlü chrome eklentileri ile tasarımlar yapılabilirken CSS dosyalarına çevrilerek site içerisinde kullanılmasına imkan sağlamaktadır. Katmanlar desteklenerek ve düzenli olarak kullanılması üzerine fotoğraf editörlerinde kullanılan araçlar da yer almaktadır. Highly sektörel konuşmalarda katılım yapabilmenin mükemmel yolları arasında yer almaktadır. 
Tasarımcıların ve Yazılımcıların İlgilerini Çekebilecek Eklentiler

Diğer ülkeler de ve ülkemizdeki kişiler ile erişim kurmayı ve insanları tartışma ya da konuşmaya çekmenin enteresan olarak ilginç bir yolunu sunan highly internet üzerinde yayımlanan makaleleri de en önemli noktalarını paylaşabilme imkanı sunmaktadır. Bu sayede paylaşılmış olan bir yazının en önemli noktalarına dikkat çekilebilmektedir. 

Tasarımcılar ve yazılımcılar bu eklentiler arasından en yararlı olanları seçerek hayatlarını kolaylaştırabilmektedir. Tasarım ve yazılımcılar uzantılara sahipken kolaylıklardan faydalanabilmektedir.