Harry Potter macerası ile ilgili yeni kitaplar yolda!

Hemen heyecanlanmayın, gelecekteki ciltler JK Rowling tarafından yazılmadı ayrıca Harry, Hermione ve Ron'un yeni maceraları değiller.

Ekim ayında iki yeni Harry Potter kitabanın geleceğini söylememiz sizlere sihir dolu bir macera gibi gelebilir. Ancak bu haberler iyi olsa da, kitapların başlıkları göründüğü kadar sihirli gelmeyebilir.

Salı günü Bloomsbury Publishing'in üç aylık ticaret raporunda açıklanan yeni kitaplar JK Rowling tarafından yazılmadı ve Harry, Hermione ve Ron'un yeni maceraları değiller.

harry potter kitapları

Bu kitap, "Harry Potter, Bir Sihirli Tarih Yoluyla Bir Yolculuk", Potter kainatının sihirli dünyası boyunca bir tür ansiklopedik serüvene benziyor. Diğerlerine de oldukça benzer diyebiliriz. Bunlara "Harrpy Potter: Sihrin Tarihi ve Sergi Kitabı" deniyor ve Ekim ayında ingiliz kütüphanesine'ne gelecek olan Potter sergisi için bir gösteriş kitabı diyebiliyoruz.

Londra'daki sergiye içeriye girebilirseniz eğer, umut verici ve heyecanlı görünüyor. Ekim 2017'den Subat 2018'e kadar sürecek olan "Harry Potter: Sihir Tarihi" olarak adlandırılan bu kitap, elyazmaları ve sihirli nesneleri büyütecek ayrıca yüzyıllar önce yaşayan İngiliz Kütüphanesi hazinelerini Bloomsbury'den orjinal malzemeleri ve JK Rowling'in kendi arşivleriyle birleştirilecek.

Hogwarts'ta okumayı herzaman istemiş olsaydınız, şans sizden yana olacaktı. "Serginin yapısı, Harry ve arkadaşlarının Hogwarts Büyücülük ve Büyücülük Okulu'nda iksirler ve bitkilerden, astronomi ve büyülü canlıların bakımından ders aldığı konulardan esinlenerek öğrendikleri zengin büyü geleneklerini keşfedecekler.