Samsung Galaxy Note 8 Ağustos Ayı Sonunda Piyasaya Çıkıyor.

Gelecek ay Galaxy Note 8'in çıkışına kendinizi hazırlayın. Samsung cep telefonu şefi DJ Koh, Tayvan'daki gazetecilere verdiği röportajda, Tayvan çıkışlı ePrice tarafından bildirildiği üzere Ağustos ayı sonunda yeni Note telefonunun çıkacağını söyledi.

Koh, kesin piyasaya sürüm tarihini ve ilk olarak hangi ülkelerde ve şehirler de piyasaya sürüleceği hakkında açıklama yapma konusunda yetersiz kaldı, ancak söylentilere göre 23 Ağustos veya 26 Ağustos tarihleri arasında New York'ta piyasaya sürüleceği kesinleşti. Bu tarihler Koh'un belirttiği zaman aralıklarına uyuyor.

samsung note 8

Koh, gazetecilere Note 8'in Eylül ayından itibaren başlamak üzere diğer ülkelere bağlı olarak satışa çıkartılacağını söyledi. Koh hangi ülkelere ulaşacağını açıklamadı ancak dünyanın diğer bölgelerinden önce ABD ve Güney Kore'nin ana ülkelerinde  daha önceki gibi Galaxy S8 çıktıktan sonra ilk olarak bu pazarlarda görüldüğü gibi, daha sonrasında ise Samsung sürümlerine benzer bir şekil de diğer ülke pazarlarına da giriş yapmasını bekleyeceksiniz.

Samsung'un mobil telefon başkanının Galaxy Note 8'den resmi bir şekil de bahsetmiş olması ilk değil. Ocak ayında geri dönen Koh ile yapmış olduğumuz röportaj'da Samsung'un felaketle başlayan Galaxy Note 7'sine rağmen note 8'in çıkacağını söylemişti ve "Yenilikçi olmak" cümlesini üstüne basarak söylemişti. Galaxy S8 amiral gemisi, Note 7'nin pil yangınlarının tekrarlanmadan satılmasına rağmen, Note 8 Samsung'un bu özel modeline karşı, Note 7'nin felaketini unutturmak için ilk adımdır.

Ağustos ayı lansmanı, Note 8 açıklamasını 31 Ağustosta LG V30'u açığa vurması beklenen LG gibi rakiplerinden önce gösterebilir ve  Apple bir sonraki iPhone'nu Eylül ayında piyasaya çıkarmayı umuyor.